Blog de Marina Sabaté

ELS INICIS!

Primer dia a Bolívia!

Ens despertem amb la Blanca, la meva companya de viatge i de voluntariat, a casa la Cecília, membre de la ONG Atenció Precoç Solidària (feu un cop d’ull a la seva web!), que és l’entitat amb la que col·laborarem durant els propers tres mesos.

                                                                        Vistes des de la finestra de l'habitació, a casa la Cecilia, Cochabamba.

L’arribada ahir a l’aeroport de Cochabamba va ser tota sense incidents ni imprevistos. Només arribar la Cecília ens esperava amb un somriure i el mòbil enlaire amb la nostra foto a la pantalla, la que li vam enviar just abans d’embarcar a Barcelona. Pugem al taxi del seu company, on entre tots quatre intentem fer cabre amb penes i treballs tots els “bultos” que la Blanca i jo portem amb nosaltres: les dues maletes respectives, de mida considerable, i dos “materials” (per dir-ho així) que portem de part de la ONG des de Barcelona i que serviran per a nens amb discapacitat motriu que atenen al centre d’aquí: un caminador i un cotxet adaptat (desmuntats per peces i embolicats tan bé com vam saber!).

                                                                           La Blanca, jo i els "bultos" arribant a Cochabamba!

Eren les 4h de la matinada i, tot i haver dormit força dalt l’avió, vam agraïr ficar-nos al llit a casa la Cecília després d’un petit recorregut pel centre de la ciutat. En aquest curt trajecte vam poder divisar de nit i il·luminats alguns dels llocs emblemàtics de la ciutat, com la Plaza Colón, el paseo del Prado, la Plaza de las Banderas i l’estadi.

Avui ens espera un dia tranquil de visita per la ciutat amb la Cecilia. Estarem a casa seva uns dies abans d’anar al nostre següent destí, on es troba el centre on treballarem, a la ciutat d’Oruro. Amb moltes ganes de descobrir totes dues ciutats i les seves sorpreses!


Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: